loader image
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

شب دکتر لاله بختیار / قسمت پنجم

شب دکتر لاله بختیار قسمت پنجم

فهرست مطالب

به گزارش روابط عمومی موسسه فرهنگی هنری ماه‌شید خرد، در ادامه نشست شب دکتر لاله بختیار ، دکتررضوی این‌طور اظهارکرد: کتاب «نه‌گانه ایرانی» معرف نماد تفاوت اناگرام آمریکایی با نه‌گانه ایرانی است. در نه‌گانه ایرانی اهمیت چهار فضیلت اخلاقی در حکمت عملی مورد توجه قرار می‌گیرد در حالی که در اناگرام آمریکایی صورت جدیدی پیدا کرده و وارد حوزه روان‌شناسی شده است.
در اناگرام آمریکایی مسئله اخلاق کمرنگ می‌شود و نگاه توحیدی و معارف در آن گم می‌شود. البته که در روان‌شناسی کلاسیک امروز جمع شده است. در کتابی که ما ترجمه کردیم (نه‌گانه ایرانی) گفته می‌شود که اناگرام اصلی این است که ریشه‌هایش با اخلاق اسلامی ما جمع شده و دکتربختیار توجه داشتند به این موضوع که حتی برمی‌گردد به قبل از اسلام.
با خواندن این کتاب ممکن است سئوال های زیادی در ذهن شما ایجاد شود، ما توفیق داشتیم در موسسه ماه‌شید خرد کتابی که در گسترش فرهنگ معنوی جامعه و معارف تاثیر دارد، ترجمه کنیم که در مسیر رشد معنوی و اخلاقی تربیتی، ارتباط کامل ما با همه اعضای خانواده بلکه روابط‌مان بر اساس آیین فتوت و جوانمردی است.

در ادامه خانم لاله بختیار اظهارداشت: خانم دکتررضوی خیلی زحمت کشیدند و در دوره آموزشی‌ای که در موسسه‌اش گذاشت، من مدرس بودم و از آمریکا به صورت غیرحضوری تدریس می‌کردم و همچنین دوره‌ای در قاهره گذاشتم که ویدیوهای آن در سایت youtube به زبان انگلیسی موجود است و می‌توانید ببینید، البته اگر می‌خواهید درباره اناگرام بدانید.

با همت خداوند نزدیک به ۲۵۰ جلد کتاب نوشتم یا ترجمه کردم. مهم‌ترین آن‌ها ۵ جلد «قانون طب» ابن‌سینا است که هزارسال طول کشید به انگلیسی درآمد و من ۱۰ سال کار کردم روی این کتاب. تصمیم دارم در انتشارات قاضی و با خانم دکتر بلوث این طب را در آمریکا ۶ ماهه تدریس کنیم، به‌صورت غیرحضوری، به کسانی که می‌خواهند در آمریکا حکیم شوند و بتوانند از این کتاب به نحو احسنت استفاده کنند.
سپس دکتررضوی ادامه داد: کار ارزشمند خانم دکتر در جمع‌آوری طب ایران اسلامی و به زبان انگلیسی ویرایش و ترجمه کردن بسیار حائز اهمیت است. در جامعه آمریکا چیزی درباره این طب نمی‌دانستند اما بعد از ترجمه کتاب، این دانش را در پاکستان و هندوستان آموزش‌های متعددی ارائه شد. امروز که ما در کنار دکتر عوانی و دکتر مهدی محقق بودیم گفتند که ریشه دانش طب ایرانی به چین هم منتقل شده و خیلی خوب از این دانش استفاده می‌کنند. خوشحالیم که خانم دکتر به عنوان یک ایرانی در کنار ما هستند و به ایشان افتخار می‌کنیم.

همچنین دکتررضوی از دکتربختیار پرسیدند: راستی خانم دکتر احساس‌تان از دو رگه بودن چیست و شما خودتان را ایرانی می‌دانید یا آمریکایی؟ دکتر لاله بختیار در جواب گفت: من در واقع پلی هستم بین این دو ملیت.

ادامه دارد…

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده + بیست =

مقالات مرتبط
مقالات پربازدید​